Loading...
mendIT Control Center 2018-02-05T20:10:23+00:00

mendIT CONTROL CENTER (mCC) – TÄYDELLISTÄ HALLINTAA

ALK. 1€/KK/TIETOKONE

Yrityksen IT-ympäristön hallinta tuntuu usein monimutkaiselta ja vaikealta kokonaisuudelta. mCC -järjestelmä tarjoaa kustannustehokkaat työkalut mm. tietoturvan, varmuuskopioinnin ja ohjelmistojen päivitysten hallintaan.

Keskitetyn virustorjunnan ja päivitysten hallinnan avulla voit valita, milloin päivitykset tehdään. mCC -järjestelmällä kaikki haluamasi päivitykset asentuvat tietokoneille ajastetusti. Näin työt eivät katkea päivitysten ajaksi. mendIT Antivirus on keskitetysti hallittu virustorjuntaohjelmisto, joka pohjautuu testivoittaja Bitdefenderiin.

mCC-järjestelmällä saat myös tehostettua IT-tukitoimintoasi. Kun käytössäsi on etäyhteysohjelma, monet ongelmat ratkeavat ilman tukihenkilön käyntiä paikan päällä. Jos otat käyttöösi automaattisen monitoroinnin, ennaltaehkäiset ongelmatilanteita tehokkaasti etukäteen.

Mobiililaitteet sisältävät usein yritykselle tärkeitä tietoja. Ottamalla käyttöön mCC – mobiilihallinnan, puhelintasi voidaan hallita ja esimerkiksi tyhjentää puhelin tietoturvallisesti, jos se on hävinnyt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

mendIT CONTROL CENTER MODUULIT

Kerro meille mikä on sinun haasteesi IT:ssä?

Kerro haasteesi, niin taklataan se yhdessä!

Nimi*

Yritys

Sähköposti*

Puhelin

Mitkä ovat sinun haasteesi juuri nyt?
Laitteiden hallintaMobiililaitteiden hallintaIT-tuen saaminen helposti ja nopeastiOhjelmistojen päivityksetToimintojen ja tehtävien automatisoinnitVarmuuskopiointiVirustorjuntaJokin muu? Kirjoita se alla olevaan viestikenttään!

Viesti*


YHTEISTYÖSSÄ MUKANA