mendIT CONTROL CENTER (mCC) – TÄYDELLISTÄ HALLINTAA

ALK. 1€/TIETOKONE

Yrityksen IT-ympäristön hallinta tuntuu usein monimutkaiselta ja vaikealta kokonaisuudelta. mCC -järjestelmä tarjoaa kustannustehokkaat työkalut mm. tietoturvan, varmuuskopioinnin ja ohjelmistojen päivitysten hallintaan.

Keskitetyn virustorjunnan ja päivitysten hallinnan avulla voit valita, milloin päivitykset tehdään. mCC -järjestelmällä kaikki haluamasi päivitykset asentuvat tietokoneille ajastetusti. Näin työt eivät katkea päivitysten ajaksi. mendIT Antivirus on keskitetysti hallittu virustorjuntaohjelmisto, joka pohjautuu testivoittaja Bitdefenderiin.

mCC-järjestelmällä saat myös tehostettua IT-tukitoimintoasi. Kun käytössäsi on etäyhteysohjelma, monet ongelmat ratkeavat ilman tukihenkilön käyntiä paikan päällä. Jos otat käyttöösi automaattisen monitoroinnin, ennaltaehkäiset ongelmatilanteita tehokkaasti etukäteen.

Mobiililaitteet sisältävät usein yritykselle tärkeitä tietoja. Ottamalla käyttöön mCC – mobiilihallinnan, puhelintasi voidaan hallita ja esimerkiksi tyhjentää puhelin tietoturvallisesti, jos se on hävinnyt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

mendIT CONTROL CENTER MODUULIT

Ota yhteyttä 

Haluatko tietää lisää palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön?

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Nimi*

Yritys

Sähköposti*

Puhelinnumero

Viesti*

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA